I want it

Två plagg jag fatsnat för är den snygga Rolling Stones tishan från lindex och lacktights. Jag måste nog vara en av de få som inte har lacktights men jag har helt enkelt haft annat att köpa. Jag hade dock tänkt fara till stan imorgon och köpa ett par. Håller ni med mig, är inte dessa 2 plagg hur snygga som helst?


Försov mig

Först och främst så vill jag bara säga att jag inte har något photoshop nu och därför ser headern ut som den gör. Slängde bara ihop något snabbt i picasa.

Idag när jag vaknade så fick jag panik och tänkte "Vad är klockan och när börjar jag idag?" det svaret jag kom fram till var att jag hade försovit mig. Så jag sjukanmälde mig eftersom det inte var så stor idé att ta sig till skolan. Så idag har jag storstädat mitt rum. Ni vet, renbäddat, dammsugit, dammtorkat och skurat. Duktigt va? Har även varit en sväng till stan och jag fick med mig hem en ny sjal. Eftersom jag gärna bär svart så kan det vara snyggt med någon färggladsjal till. Sen har jag inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt. Och det ska jag väl fortsätta göra tills jag ska vara med Linus. Han kommer nog nångång ikväll. Ikväll är det även idol, det kan man ju inte missa.

Nu ska jag göra lite annat men jag återkommer med lite roligare inlägg inom kort. Hörs! /S

Min typ brorsa

Halloj! Dagen till en början har bestått av skola men klockan 1 hade jag tid på UM så jag slutade efter det. Sen har jag spenderat kvällen med min vän Ida. Det blev en promenad in till stan och sen har jag även lånat en till bok av Johanna Lindbäck. Är egentligen ingen bokläsare men jag har blivit det på senaste tiden, lite kul faktiskt. När jag kom in från en halvkylig promenad så hoppade jag in i duschen, efterlängtat! Den senaste timman har jag tillbringat i telefon med Linus.

Ska nog göra mig thé nu och läsa några sidor i "Min typ brorsa" den rekomenderas! Förhoppningsvis så kan jag lägga ifrån mig den så jag kommer i säng nångång. Aja, thé var det. Take care /S

Välkommen till min nya blogg!

Ja som ni kan läsa på rubriken så är detta en ny blogg. Jag har redan en blogg som jag haft över 2 år men känner att jag behöver lite omväxling och så skapades denna. Här tänker jag skriva till en viss del om min vardag men också mycket musik, kläder och annat. Enjoy!


RSS 2.0